Today: 21.04.2024
Вдишайте ароматите по плажовете на Португалия
admin Posted on 21:19

Вдишайте ароматите по плажовете на Португалия

Вдишайте ароматите по плажовете на Португалия. Да се почива на океанското крайбрежие на Португалия е истинска приказка. Тук земните скали се доближават до самия океан, вълните се разбиват в скалите със сила и красота. За туристите обаче в заливите почти винаги има широка ивица чист пясъчен плаж. Водата тук е идеално бистра, прозрачна, а въздухът е свеж и чист.  

Вдишайте ароматите по плажовете на Португалия

Ето какво може да Ви предложи почивката в Португалия на море през септември: 

  • Достъпни цени за настаняване, хубава храна и развлечения. Може би тук е мястото да кажем, че Португалия е една от най-евтините страни в Европа. 
  • Голям избор от плажове за семейства с деца, младежки отдих и сърфиране. 
  • Близост до културни и исторически забележителности от местата на големите курорти. 
  • Активен спорт и развлечения направо в курортите (сърф, голф, колоездене, трекинг, конна езда и много още други.) 
  • Национална португалска кухня, морски дарове и вина от местни сортове грозде.
  • Събитиен туризъм и огромен брой фестивали през цялото време на годината. 

Когато избирате курорт за морска почивка в Португалия, обърнете внимание, както на континенталната част на страната – Лисабонската ривиера, регион Алгарве, така и на островите в средата на Атлантическия океан – Майдейра. Всеки ще открие това, което желая, защото Португалия има какво да предложи за всеки вкус. 

Екскурзионни турове до Португалия 

Португалия е истинска съкровищница от много на брой замъци и дворци на кралските династии. В същото време страната е запазила удивителния чар на традиционните португалски села, рибарски райони и местни пазари.  

Вдишайте ароматите на многовековната история на Португалия!  

Тази интересна държава предлага огромно разнообразие от маршрути, за всеки вкус: 

  • Великолепният Лисабон 
  • Двете столици – Лисабон и Порто и маршрут  Лисабон – Порто – Коимбра – Фатима – Мафра – Ещорил 
  • Класическа Португалия Лиссабон – Порто – Брага – Бом Жезуш – Гимарайнш – Коимбра – Фатима – Мафра – Жозе Франку – Эрисейра – Обидуш – Баталья – Алкобаса – Томар – Синтра. 
  •  

Почивка в комбинация с екскурзия в Португалия едновременно 

Комбинираните екскурзии до Португалия през септември са уникална възможност да комбинирате приятна плажна почивка по време на кадифения сезон на брега на Атлантическия океан и образователни екскурзии в цялата страна.  

Едно пътуване – и веднага двете страни на Португалия наведнъж: оживеният живот на Лисабон и Порто и спокойствието да си сам с природата в атлантическите курорти. Основното предимство на такова пътуване е възможността да изберете своя собствена екскурзионна програма и място за ваканция на море (Лисабонската ривиера, Алгарве или дори Коста Брава (Испания).