Today: 17.06.2024
Вътревенозна терапия ImmunoStart
admin Posted on 15:40

Вътревенозна терапия ImmunoStart

Вътревенозна терапия ImmunoStart. С настъпването на студеното време започва и студеният сезон. За работещия, активно зает човек е много важно винаги да е във форма и да се чувства здрав. Въпреки това е изключително трудно да се предпазите от проявите на настинка. И като правило болестта започва в най-неподходящия момент и проваля всичките ни планове.

Ползи и предимства на ImmunoStart:

предотвратяване на вирусни инфекции;

подобряване на благосъстоянието – връщане на силата, повишаване на жизнеността.

Как се извършва вътревенозната терапия с витаминна инфузия?

Първият етап на интравенозната витаминна терапия е консултация с лекар. На този етап се извършва следното:

-преглед на пациента;

-изясняване на здравословното му състояние;

-събиране на анамнеза (информация за съществуващи хронични и тежки заболявания);

-избор на лекарства и индивидуална дозировка.

Вътревенозна терапия ImmunoStart

Непосредствено преди процедурата пациентът се подлага на преглед от лекар, който включва измерване на налягане, нива на глюкоза, измерване на пулса и нивата на кислород в кръвта, което позволява да се оцени състоянието на пациента. Вътревенозната терапия се извършва под наблюдението на лекар, а процедурата се извършва от опитен специалист. По този начин ние се грижим за безопасността на витаминната терапия и гарантираме нейната висока ефективност.

Времето на процедурата вътревенозна терапия с витамини зависи от обема на витаминния коктейл, той е 500 ml за 30-40 минути.

Ефектът от вътревенозната терапия се усеща веднага след процедурата, която се поддържа в продължение на 2 седмици.

Витаминни настойки, които се предлагат за вътревенозната терапия

Има дентални клиники, които са модерни здравен центрове, където се използват съвременни методи за лечение и оздравяване на организма. Вътревенозната терапия е уникално постижение, което Ви позволява да се чувствате здрави, да изглеждате привлекателно и да поддържате красотата и младостта задълго.

Предимства от провеждането на витаминна интравенозна терапия:

-грижа за безопасността на пациентите на всички етапи от процедурата, провеждане на предварителен преглед, ако е необходимо, с няколко специализирани специалисти, за да бъдат изключени възможни усложнения;

-използване на висококачествени сертифицирани лекарства;

-използване на непрозрачните патентовани системи на B/Braun, които гарантират запазването на фармакологичните свойства на витамините.