Today: 21.07.2024
Защо да изберете самоносещи стелажни конструкции?
admin Posted on 11:39

Защо да изберете самоносещи стелажни конструкции за вашето складово помещение?

Защо да изберете самоносещи стелажни конструкции ?

Защо да изберете самоносещи стелажни конструкции? Всеки един производствен бизнес има нужда от добри стелажни конструкции, които да подпомагат бързото намиране на стока. Контрол над движението и ефективно обособяване на помещението.

Именно в днешната статия ще ви запознаем с предимствата на самоносещите стелажни системи, тяхната употреба и характеристика.

Характеристика на самоносещи складови конструкции

Самоносещите складови конструкции успяват да постигнат оптимална компактност, когато искате да съхраните голям брой товарни стоки. Тази компактна структура е изградена от стелажи, както носещи и ограждащи елементи. Също така, елиминира нуждата от строителство на складова база или какъвто и да било вид покриваща конструкция.

Този вид стелажна система е абсолютно безопасна, както и много стабилна, за да може да издържа тежестта на собственото си тегло, както и на складираните палети. Това ще ви даде пълно спокойствие при работата ви и на вашите служители. Неуязвими са на каквито и да било външни или климатични промени и въздействия.

Една от марките, на която ви препоръчваме да се спрете е Esnova, която е преминала всички необходими тестове за качество и технология на изработка, и монтаж. Това ще ви даде допълнително спокойствие и гаранция за качество.

Стелажните системи от Esnova ви очакват тук: stelajitebg.com

Ако се питате за максималната височина, от която може да се възползвате при използване на самоносещи конструкции за съхранение, това зависи изцяло от законодателството на държавата и региона, в който ще се изгради.

Това съоръжение ще ви позволи да съхранявате всеки един вид стока, както и такива, които изискват определена температура при складиране.

Основни предимства на самоносещите складови стелажни конструкции

Едно от първите предимства на този вид система, е че не се налагат никакви покриващи конструкции или складова сграда. Също така ще може да обособите ефективно цялото налично пространство за съхранение и няма да имате нужда от никакви укрепващи елементи или предпазни съоръжения.

Има възможност и да се изградят статични, или автоматизирани стелажни системи, а максимално опростеният и лесен монтаж, без допълнително заваряване, а само чрез крепежни елементи го прави бърз за сглобяване.

Имате възможността да съхраните широк спектър от продукти и стоки, както да използвате палети с различни размери и дори тежест. Възможността за достигане на максимална височина е до 30м., което ви позволява да изградите една много висока конструкция, която ефективно да работи за вашия бизнес.

Пълният контрол над стоките ви, както и наличието им, е плюс при тази стелажна конструкция. Може да я изградите и върху всеки вид площ, с различни форми и размери.

Препоръчваме ви винаги да се консултирате с подбрани доставчици, които ще ви помогнат с добри съвети при избирането на правилната и най-ефективна конструкция за вашия случай. При избиране на такава, задължително се прави измерване на място, което ще увеличи шансовете за оптимално разпределяне на стелажите в наличното складово място.

Това ще ви помогне да изградите една по-добра система за съхранение, с малко на брой пътеки и с оптимален контрол над стоките ви и тяхната наличност. Изберете правилната конструкция и доставчици и се насладете на лесна, и безопасна работа. Коя стелажна система е най-подходяща за вашия бизнес?