Today: 21.07.2024
Какъв размер трябва да бъде голямата картина в хола?
admin Posted on 10:16

Какъв размер трябва да бъде голямата картина в хола?

Какъв размер трябва да бъде голямата картина в хола? Големи картини за хола в неокласически стил. Такива интериори се характеризират с класически леки форми и светли цветове. Възможни са ярки цветни акценти. Елегантност и тих лукс. Стилът е интересен, защото издържа на почти всеки стил на боядисване! И изборът на големи картини в този случай е много обширен.

Какъв размер трябва да бъде голямата картина в хола?

Разбира се, дневните стаи във всяка къща имат свои собствени характеристики – както архитектурни и пространствени, така и интериорни и стилистични. Но все пак има приблизителен списък на местата, където най-често се поставят големите картини в хола: над дивана, в частта трапезария на хола, между прозорците и стените.

Но не винаги големите картини се поставят на стените. В някои интериори можете да откриете, че се поставят големи картини на пода. Също така е удобно да поставите голяма картина върху скрин, конзола (или над тях). В този случай е лесно да промените мястото на поставяне на големите картини – шест месеца в спалнята, шест месеца в хола и т.н.

Големите картини в хола имат „уау“ ефект и изглеждат направо зашеметяващо!

Именно големият формат позволява на картината да играе основна роля в стаята. И това е необичайно. Закачливо е. Наслаждаващо. Изненадващо. И определено – не оставя никого безразличен! Ако площта на хола позволява, непременно изберете голяма картина, изберете голям формат. От метър и повече нагоре!

Големите картини в интериора на хола: как да украсите интериор, направен в различни стилове

Картините, при това големите,  са най-често срещаният вариант за декориране на интериори, направени в различни стилове. Те са подходящи както в класическа композиция, така и във футуристична обстановка.

Разбира се, за различните видове хол се избират различни теми, цветови палитри и стилове на изпълнение. Големите картини за хола също се избират според параметрите на самата стая, тъй като размерът и гамата на изображението влияят върху усещането и възприемането на интериора.