Today: 18.05.2024
Как да изберете уникално бижу за любима жена
admin Posted on 14:20

Как да изберете уникално бижу за любима жена?

Как да изберете уникално бижу за любима жена?

Как да изберете уникално бижу за любима жена? Бижутата са идеалният подарък за вашата най-добра приятелка, любима майка, годеница или грижовна баба. В това ръководство ще ви помогнем да направите най-добрия избор. Жените от всички възрасти обичат бижутата. Техният вид, размер и дизайн са съобразени не само с индивидуалния характер и предпочитания, но и с възрастта. Не забравяйте, че бижутата също могат да бъдат символични, благодарение на което можете да покажете на близките си чувствата и намеренията си.

Преди да започнете да търсите перфектния подарък, трябва да направите малко проучване за това какви бижута носи човекът, на който искате да ги подарите. Нашият дългогодишен опит показва, че най-важното е да проверите дали човекът носи обеци, гривни или колиета. Оказва се, че някои жени не обичат обеци, за други най-важният елемент за стилна визия е колие. Струва си да обърнете внимание на такива аспекти, преди да купите определено бижу.

Какви бижута трябва да купите на жената в зависимост от възрастта и?

Бижута за жена 20+

   Бижутата за двадесетгодишно момиче се основават главно на най-новите модни тенденции, но не могат да бъдат твърде банални. Препоръчваме да обърнете внимание на формите, например нестандартни висулки под формата на пеперуди или сърца.

Артикулите, които привличат вниманието, са огърлици с мотив на четирилистна детелина или много популярен мотив на крила или листо. Младежта има свои собствени правила и те със сигурност включват оригинални цветни композиции. Младите жени могат да се влюбят в нестандартни цветови комбинации като лимонено жълто, огнено червено или зелено. Със сигурност ще се възхищават на красиви бижута с цветни кубични цирконии.

  Ако знаем, че човекът,  на когото искаме да подарим бижу, обича да се откроява и винаги е в центъра на вниманието, интересува се от мода и следва тенденциите, то гривна за крак определено ще бъде най-добрият подарък. Такива бижута привличат вниманието на другите и подчертават уникални стилове.

Бижута за жена 30+

  Жените на 30 години вече имат свой собствен стил и все по-често избират класически, по-сдържани бижута. Перфектен подарък могат да бъдат бижута със скъпоценен или полускъпоценен камък, което е несъмнен хит този сезон. Жените в тази възрастова група ще бъдат зарадвани с бижута с малки диаманти в минималистичен стил.

За жени, които следват тенденциите и се чувстват добре в модерна визия, перфектният подарък ще бъде златна модулна гривна, определена за кралица на сезона. Красива колекция от модулни гривни с подбрани висулки ще очарова  жените от всички възрасти. Допълнително предимство на модулната гривна е възможността за избор на висулки за различни стилове. Всеки следващ повод ще бъде идеален, за да подарите на любимата си друга висулка.

Бижута за жени 40+

 40-годишната е жена, която е изградила самочувствието си на солидни основи. Жена на тази възраст знае отлично как да излъчва чувственост и женственост в най-добрия смисъл на думата. Стилни и шикозни бижута ще допълнят елегантния и стил. Жените на 40 са самоуверени и имат свой собствен стил, така че трябва да бъдем много внимателни при избора на бижута за подарък.

  Бижутата от жълто и бяло злато ще бъдат най-добрият избор. Подходяща опция са и  сребърни медальони с камък.  Друго забележително предложение ще бъдат комплекти бижута със скъпоценни и полускъпоценни камъни, които ще подчертаят и ще отговарят перфектно на интелигентния ежедневен стил за бизнес срещи. Особено препоръчваме бижута с рубин, сапфир, смарагд, топаз и, разбира се, царят на камъните – диамантът.

Бижута за жени 50+

  По-зрелите дами на 50 години със сигурност ще оценят очарованието и вечната красота на камъни като кехлибар, перли, седеф, аквамарин или невероятно красив и вълшебен опал. За жена в този възрастов диапазон препоръчваме по-масивните колиета с висулка от венецианско стъкло, които ще бъдат коронното постижение на всеки стил.

  В сърцето на зрялата жена със сигурност ще намерят място обеци или висулка с централно поставен камък или красиви златни обеци с перли. Сребърни бижута ръчна изработка, като сребърни обеци, сребърно колие или гривна, също биха били отличаващ се и много сантиментален подарък в тази възрастова категория.