Today: 18.05.2024
Как да си поръчате чаша със снимка?
admin Posted on 18:35

Как да си поръчате чаша със снимка?

Как да си поръчате чаша със снимка? Решавате, че желаете да поръчате чаша със снимка. Ето какво да направите:

  • Можете да изтеглите рисунката, която харесвате, от виртуалното пространство.
  • Огромен избор от опаковки за подаръци ще ви позволи да поднесете подарък красиво.
  • Гаранция
  • Висококачествени екологично чисти материали. Контрол на всеки продукт

Нестандартните и оригинални чаши с индивидуални щампи са страхотен подарък за приятели, семейство и дори за шефа ви, който можете да поднесете за всеки повод. Можете, разбира се, да закупите готова версия, но е малко вероятно да бъде толкова оригинална.

Как да си поръчате чаша със снимка?

Печатът върху чаши е чудесен начин да направите уникален сервиз, който да подарите на себе си, на близък, колега или бизнес партньор.

Чашата е нещо, което почти всеки има. На работното място, у дома, в колата или раницата. Някои хора не се интересуват как изглежда чашата им, други се радват да получат като подарък чаша „нещампована“ с тяхна снимка или фирмено лого, докато трети вземат нещата в свои ръце и поръчват чаши с печат, така че или техните близки могат да имат най-необикновените чаши.

За производството на чаши с печат на снимки се използват най-добрите продукти от клас А, чиято особеност е снежнобялото покритие и правилната геометрична форма. Уникален дизайн може да бъде реализиран чрез методите на декал, сублимация, термичен печат, копринен печат или гравиране.

Нанасяме висококачествени и безопасни за здравето щампи върху чаши;

Възможността да използвате някой от многото готови шаблони за печат или да създадете сами печат в редактора;

Голям избор от различни видове и цветове чаши;

Бърз печат на най-добри цени;

Доставка на адрес с наш куриер.

Чашата с лого е незаменим атрибут.

Чаши – използваме ги всеки ден – у дома и на работа. Чаши с фирмено лого, термочаши, термоси са удобни и необходими рекламни носители и подаръци.

Чашата придружава човек от дълго време и днес е трудно да си представим закуска или обяд в офиса без нея. Много хора не могат да започнат работен ден, без първо да изпият чаша ободряващо кафе, други пият чай десет пъти на ден. И има огромно разнообразие от напитки, както и чаши.