Today: 17.06.2024
Почистване на канали в София
admin Posted on 15:41

Почистване на канали в София

Почистване на канали в София

Почистване на канали в София. За измиване на тоалетната е подходящ всеки универсален препарат за санитарен фаянс на основата на ПАВ, съкратено като ПАВ. Те добре се справят с видимата мръсотия и са подходящи за превантивно почистване. Като правило, те съдържат и количества киселини: лимонена, оксалова или мравчена. Те помагат в борбата с жълтата плака – комбинация от пикочни камъни, калциев карбонат и железен оксид – с други думи, ръжда.

Но ако замърсяването е старо, универсалната химия може и да не се справи. В този случай ще е необходимо да потърсите специализирани продукти, на които има надпис „за тоалетни“.

 Те са по-концентрирани, от общите препарати за почистване. В идеалния случай тези препарати трябва да съдържат солна киселина. Той бързо превръща отлаганията на калциеви соли и железен оксид в много разтворимо състояние.

Почистващи препарати за тоалетни с натриев хипохлорит

На пазара има почистващи препарати за тоалетни с натриев хипохлорит. Това вещество е 95% хлор, поради което има характерна остра миризма. Такива средства не ви спасяват от жълта плака. Но те са отлични в борбата с микробите.

И накрая, относно правилната употреба на препаратите за почистване на WC канали.

Важно е да не преекспонирате никакви почистващи препарати за тоалетни на повърхността. Никога не го оставяйте за една нощ. Това ще повреди емайла. С течение на времето той ще избледнее, ще стане по-груб, което означава, че по него ще има повече мръсотия. Най-често производителите препоръчват продуктът да се съхранява не повече от час.

Как бързо и ефективно да почистим канали WC

Този проблем с почистването на запушен канал в тоалетната периодично възниква за всеки жител на апартамент или пък на къща. Следователно въпросът, как да почистите тоалетната е практическа информация, която ще Ви позволи да се отървете от запушването самостоятелно, със собствените си ръце. Има няколко инструмента итехники, с които можете да почистите запушен канал на тоалетна:

  • бутало;
  • киселина;
  • алкални препарати;
  • импровизирани средства;
  • промишлени средства;
  • кабел;
  • други инструменти.