Today: 21.07.2024
admin Posted on 23:55

Ръкавици за автомобилни състезания Sparco – видове и спецификации

Ръкавици за автомобилни състезания Sparco Arrow. Ръкавицата Arrow осигурява невероятно сцепление и превъзходен комфорт. Дланта е отпечатана с високо сцепление HTX. Патентован от Sparco материал, който увеличава сцеплението, комфорта и сръчността. HTX е стратегически разположен за максимално сцепление и производителност. Друга ексклузивна характеристика на Sparco е технологията Touch-S, която представлява „чувствителни на допир“ показалец и палец.

Ръкавици за автомобилни състезания Sparco

Този патентован от Sparco огнеустойчив чувствителен на допир материал ви позволява да използвате електрониката за събиране на данни със сензорен екран или приложения за таймер на обиколка на телефона, без да сваляте ръкавиците си. Arrow е изключително лек с предварително извити пръсти, външни шевове и уникален вътрешен шев на палеца, който дава несравним комфорт. Предлага се в пет цвята бяло, черно/бяло, черно/червено, морско синьо и червено. Arrow е одобрен от FIA и SFI.

Спецификации на ръкавици за автомобилни състезания Sparco Arrow

  • „Чувствителни на допир“ върхове на пръстите, съвместими с приложения за събиране на данни със сензорен екран и таймер за обиколка.
  • Анатомично правилна безшевна длан, която очертава естествената форма на ръката
  • Отпечатана HTX длан с високо сцепление, ексклузивен за Sparco материал, който увеличава сцеплението, комфорта и сръчността
  • Външни шевове и уникален вътрешен шев на палеца за изключителен комфорт
  • Одобрени от FIA и SFI

Ръкавиците Land Racing на Sparco

Ръкавиците Land Racing на Sparco предлагат същия смел външен вид на бюджетна цена, но сега са хомологирани с най-новия рейтинг FIA 8856-2018. Готов за състезания от колело до колело, елегантният дизайн включва велурени вложки с високо сцепление, ергономично пришити към дланта на ръкавицата за оптимално сцепление и усещане при управление. Подсилените шевове значително увеличават издръжливостта на ръкавиците, докато ергономично оформените длан и пръсти поддържат комфорт по време на шофиране. Една проста еластична лента за китката прави тези ръкавици изключително лесни за поставяне и събличане.

  • Ергономичен дизайн на дланта с подсилени шевове съответства на естествената форма на ръката.
  • Нови велурени противоплъзгащи се ръкохватки за върха на пръстите и дланите осигуряват по-добро сцепление и ефективност.

Ръкавици Sparco FIA Race Gloves – LAP 2022

Новата състезателна ръкавица Sparco LAP 2022 е ръкавица, която включва функции от висок клас в пакет на разумна цена. Lap разполага с уникална еластична система за маншети, която е изключително удобна и е проектирана да работи добре с костюма Sparco Competition. Lap разполага и с „хибридни“ шевове на пръсти. Пръстите са външни и вътрешни зашити за комфорт. Външният шев се използва от страната на дланта на пръста, така че водачът да няма точки на натиск от линиите на шева. Горната страна на пръста е с традиционен вътрешен шев. Това дава на ръкавицата отлична издръжливост, тъй като шевовете не са открити. Дланта разполага с гладък силикон с високо сцепление за максимална производителност.