Today: 18.05.2024
Събирането на строителен отпадък
admin Posted on 14:48

Събирането на строителен отпадък

Дейността на специализираните фирми за събирането на строителен отпадък

    Специализираните фирми разполагат с контейнери за строителни отпадъци с различен капацитет.

Експертите от нашата фирма ще Ви помогнат да изчислите количеството събрани отпадъци и да изчислите оптималния размер и количество на контейнера за вашия двор или вашето предприятие. Ние изпълняваме всички заявки своевременно, като доставяме необходимия брой контейнери на разумни цени.

   Събирането на строителен отпадък. Ние ще Ви инсталираме за този бункер и контейнери с различни обеми и размери, които ще отговарят точно на вашите видове отпадъци. Инсталирането на контейнери за събиране и изхвърляне на строителния боклук е решението на Вашите проблеми! Практичността на контейнерите за твърди строителни отпадъци е очевидна. Те ще ви спасят от бъркотията на производствената площ. Контейнерите ще заемат много по-малко място от купчина Обемисти отпадъци, дори ако лежат „отстрани“. В същото време контейнерът е много надеждно устройство. Почти е невъзможно да го събориш. Боклукът няма да падне от него „отгоре“ – когато контейнерът се напълни отгоре, ние просто идваме при вас и вземаме натрупания контейнер със строителен боклук и отпадъци.

    Удобно ли е да зареждате строителния боклук в контейнери? Да, наистина е лесно! Контейнерите за отпадъци имат специален дизайн. Основният му принцип е свободата и удобството при товарене и разтоварване на контейнер. Не е нужно да прекарвате много време с тесни плъзгащи се врати или цифрови брави, за да поставите следващата порция боклук в контейнера. Всичко това се прави бързо и лесно. Това е основният принцип на нашата работа. Нашият въпрос има и естетическа страна. Дните, когато боклукът се трупа в мръсни, ръждясали кутии, отдавна отминаха. Нашите контейнери не са просто функционални. Те имат модерен индустриален вид. Фабрична работилница, автосервиз, строителна площадка.

За събиране на строителни отпадъци се използват контейнери с голям капацитет, които се транспортират с помощта на специализирани превозни средства.

Предлагат се контейнери, които са подходящи за големи количества строителни отпадъци и са предназначени за обемисти и тежки отпадъци, за използване на строителни обекти и на места, където се извършват мащабни ремонтни дейности. За по-малко строителни отпадъци специалните торбички ще бъдат по-изгодно решение.

Разрешено е да се хвърлят в контейнера за строителни отпадъци:

строителни отпадъци, възникнали при строителството и реконструкцията (бетон, цимент и стоманобетонни конструкции, тухли, керемиди, керамика и гипсови материали, дървен материал и др.);

отпадъци от производството на строителни материали;

отпадъци от почистване на територията (клони на дървета, храсти, миналогодишни листа, трева и др.);

отпадъци след ремонт на улици, т.е. твърди отпадъци, възникнали при възстановяване на пътната настилка;

изкопана по време на строителството почва, която не може да се използва на това място.

Забранено е изхвърлянето в контейнера за строителни отпадъци:

-гуми;

-шисти;

-всякакъв вид масло;

– лампи, термометри;

-акумулатори, батерии;

-аерозоли, химикали, бои и техните опаковки.