Today: 21.07.2024
Тенденции при килимите
admin Posted on 21:11

Тенденции при килимите

Тенденции при килимите

Тенденции при килимите. В хармония с природата

Трайната тенденция за връщане към природата ще се пренесе и ще бъде голяма новина за 2021 г. Помислете за естествени материали като вълна, сизал и юта и топли, земни тонове, за да създадете внимателно и спокойно пространство.

Поддържайте всичко неутрално и добавете естествени аксесоари като пампас за луксозно модерно усещане за бохо стил. Въведете цветове, напомнящи за природата, като модерно обзавеждане на ръстик стил и теракота.

Еко шик

Разширяването на естествената тенденция, устойчивостта и екологично ориентираните тъкани все повече ще диктуват начина, по който декорираме домовете си. Килими от естествени влакна ще стават все по -разпространени.

 Изменението на климата е нещо повече от тенденция. Килими с дълбоки купчини от небоядисана вълнена са популярни в спалните, тъй като са изключително меки на допир и задоволяват устойчивата и утвърдила се тенденция.

Килими тип хотелски лукс

С комфорт и благополучие в челните редици на приоритетите на много собственици, плюшените килими ще бъдат особено нашумяла тенденция за 2021 г. Килимите, направени от плюш, наподобяващи тези в хотелите, помагат да се създаде мека и пищна среда. Перфектни за пространствата, през които не минавате толкова често, като спални или домашни офиси, те внасят лукс в хотелски стил във вашия дом. “

Можете да комбинирате устойчивостта и тенденцията за връщане към природата с луксозен килим в стил на хотелски килим. Вълнен килим би бил подходящ както за вас в качеството си на стилен аксесоар за дома, така и за планетата, както и предлага усещане за лукс и класа. Естествени, биоразградими и възобновяеми влакна превръщат покупката на килим с устойчив дизайн в инвестиция, да не говорим за мъдър избор на начин на живот.

Ярки и наситени цветове

Смели цветове и изразителен стил ще бъдат забелязани в домовете през 2021 г. С началото на новото десетилетие собствениците на жилища ще отделят време да обмислят интериора на празните пространства в домовете си и да търсят начини да поставят свой собствен отпечатък върху него; трябва да са сигурни, че това е място, в което обичат да прекарват времето си.

Бъдете смели и съчетайте пъстър килим с ярки мебели или боя за оживен, радостен вид.