Today: 21.07.2024
Топ 3 причини да закупите секционна врата
admin Posted on 19:15

Топ 3 причини да закупите секционна врата

Топ 3 причини да закупите секционна врата. Секционните врати са идеалният избор за предприятия. За тези, които работят в промишления сектор и често използват товарните си зони на цеховете и следователно имат нужда те да бъдат лесно достъпни.

Топ 3 причини да закупите секционна врата

Изборът да имате монтирана секционна  врата във вашите помещения означава, че вашият бизнес ще се възползва от издръжлива врата. Тя може да бъде създадена по поръчка, за да отговаря на нуждите на вашата компания. Ако все още се колебаете дали да смените вашите индустриални врати със секционни такива, прочетете следните предимства.

Ето трите основни причини да закупите промишлена секционна врата:

Топлоизолация на секционната врата

Индустриалните врати, благодарение на конструкцията от композитен панел, имат топлоизолация, която спомага за регулиране на температурата в помещенията. Произведени от стоманени листове и цинково покритие, вратите имат пяна без фреон, поставена между металните слоеве. За да отговарят на нуждите на вашия бизнес, вратите могат да бъдат произведени и от алуминий.

Изолираните секционни врати ще помогнат за намаляване на енергийните разходи. Веднага след като бъдат инсталирани и за намаляване на въглеродните емисии и за посрещането на промените в строителните разпоредби през април 2014 г. Тези промени изискват сградите да отговарят на стандарти, които спомагат за пестенето на гориво и енергия.

Устойчива на атмосферни влияния

Тази промишлена врата е най-подходяща за използване като външна врата в индустриални работни помещения. Водещите релси на секционната врата са произведени с помощта на уникалната система за заваряване на шпилки. За да се създаде много сигурно, еластично уплътнение към сградата, когато са напълно затворени. Сигурното уплътнение означава, че когато вратата е правилно затворена, тя е невероятно устойчива на атмосферни влияния, предпазвайки вътрешните работни пространства от външни елементи.

Секционната врата помага за намаляване на шумовото замърсяване

Наред с осигуряването на безопасност и сигурност, секционната монтирана врата помага при проблемите, свързани с изолацията и намаляването на шумовото замърсяване. Изолацията, която помага за регулиране на температурата, също спомага за намаляване на шума и въздействието, което това оказва върху съседните предприятия и жилищни райони. Предприятията, които работят в несоциални часове, работят през цялата нощ или дори използват тежки машини, ще се възползват от акустичната изолация, вградена във вратите.