Today: 21.07.2024
Цифровите брави
admin Posted on 10:26

Цифровите брави са най-добрите поради 7 причини

Цифровите брави и някои статистически данни

Цифровите брави със сигурност когато Линус Йейл-старши през 1843 г. патентова ключалките си, той никога не би си помислил, че съвременният напредък може да вземе неговата концепция и да разработи технология около нея! Но дори и днес традиционните ключалки се използват на много места и домакинства! Трудно може да се хване идеята, че в ерата на компютрите и интернет хората все още използват традиционни ключалки! Те не са остарели напълно.

Но с течение на времето технологията напредва с бърза скорост. Това е причината все повече хора да се доверяват на цифровите брави в наши дни!

Нека да разгледаме някои статистически данни!

Доклад на Асоциация за потребителска електроника установява, че около 36% от домакинствата със системи за интелигентна домашна автоматизация имат инсталирана цифрова ключалка. Това показва, че хората смятат домашната сигурност за много важна част от технологията за домашна автоматизация! Тази еволюция в сектора на сигурността набира скорост напоследък, като биометричните данни и други подобни технологии навлязоха в картината!

Тази статия ще отговори защо цифровите брави са по-добрият вариант за домашна сигурност в наши дни:

Без ключове!

Той елиминира използването на ключове и всички проблеми и предизвикателства, с които човек се сблъсква, докато използва ключ! Вече няма да се налага да се притеснявате за кражда на ключовете, да има резервните ключове или да се уверите, че имате няколко дублиращи се ключа за спешни случаи.

С интелигентните ключалки телефонът ви може да действа като ключ или ще използва код за отваряне на ключалката. Сега вашите деца или гости никога няма да бъдат блокирани, когато не сте наоколо!

Удобен

Основната разлика между традиционната ключалка и интелигентната ключалка е, че последната осигурява повече удобство от традиционната ключалка. Обикновено тези интелигентни ключалки имат различни механизми за отключване. Без значение какъв механизъм се използва в ключалката, той е по-добър от ключ! Споделянето на достъп става много лесно и удобно. Можете много ефективно да управлявате и наблюдавате заключването от телефона си!

 Лесен за управление

Интелигентните ключалки обикновено се управляват от техните специални приложения. Тези приложения имат повечето функции за управление.

Пускането на гостите ви вече е лесно! Отминаха онези дни, когато трябваше да дадете назаем ключове или да скриете ключовете си под изтривалката или да се притеснявате да вземете тези ключове обратно, когато гостите ги нямаше! Интелигентните ключалки го правят напълно лесен за вас. Споделете достъпа чрез eKeys или споделете паролите си с човек по ваш избор и сте готови! След като потребителят приключи, можете лесно да отнемете и този достъп! Умните ключалки като също ви позволяват да планирате достъпа си! Когато споделяте eKey с човек, вие задавате eKey с „Време“ или „Постоянен“! Така че по този начин никога няма да се притеснявате за отнемане на достъпа от гостите!

Елегантен и стилен от традиционните ключалки

Тези брави обикновено са естетически добре изглеждащи от тези вековни традиционни брави, които имат същия тип дизайн. Никой не би искал да инсталира непривлекателно изглеждащо устройство в дома си, особено на вратите им! Тези ключалки обикновено са много елегантни и стилни и издигат външния вид на вашата врата и къща! Така че, никога няма да ви навреди да си купите добра интелигентна ключалка, ако се притеснявате как ще изглежда?

По-сигурно

Поради превъзходните функции, които тези интелигентни брави предоставят, те са по-добри в осигуряването на сигурност от всяка традиционна брава. Характеристиките, които позволяват по-добро управление и наблюдение на ключалката, гарантират, че не е извършено нарушение и всеки неоторизиран достъп е уловен в момента, в който се случи. Неговите функции също ви позволяват да управлявате дистанционно заключването и да получавате известия в реално време за състоянието на заключването.

Мониторинг в реално време

Тази функция присъства във всички тези интелигентни брави. Можете да получите достъп до миналото отключване и споделяне на записи чрез приложението.

Да предположим, че сте споделили eKey с вашия приятел. След като направите това, всеки път, когато вашият приятел ще използва този достъп, за да отключи вратата, ще получите незабавно известие в приложението; за това кой е отворил вратата, типа на използвания eKey и кога е отворена вратата. Вие като администратор имате достъп до цялата тази информация в записите на вашето приложение.