Today: 21.07.2024
английски език
admin Posted on 14:44

Школа по английски език в жк Младост

Английски за деца в LONDON School of English в ж.к. Младост, София.

Няма деца, които да са неспособни да учат чужд език. Всяко дете в детството извършва титанична работа, за да овладее родния си език. Следователно уроците по английски за деца не са принципно нова област на знания – в сравнение, например, с преподаване на писане или аритметика. Дете, което се е научило да общува на родния си език, е еднакво потенциално способно да владее английски език.

Случва се така, че в училище детето да има затруднения с ученето на английския език. Какви могат да бъдат причините за трудностите?

 Как да направим изучаването на английски език ефективно за дете? И какъв е най-добрият начин за организиране на преподаването на английски език за начинаещи?

Нека сега тук да разгледаме няколко основни принципа.

И така, един от основните принципи е правилността при подбора на интензивността на тренировката. Учителите са съгласни с твърдението, че за дете на възраст от 2 до 4 години продължителността на урок по английски трябва да бъде около половин час. Между 4 и 6 години можете да практикувате малко по-дълго – до 1 час. По правило уроците по английски за деца се провеждат 2-3 пъти седмично.

Ние ще Ви очакваме с Вашето дете, да проведете пробен урок по английски език в Младост 3, бул. Александър Малинов 51. Ние сме LONDON School of English.

За да се свържете с нас, обадете се на: +359 876 566 322. 

Един урок по английски език за деца обикновено се фокусира върху определена тема – семейство, животни, моя дом, летни ваканции, училищен живот. Този урок съдържа и елементи от граматиката на английски език за деца. Въз основа на темата на урока и граматичната структура, която се въвежда в урока, родителят или учителят избира материал – песни, игри на английски език, стихове. Вижте повече информация на сайта на школата.