Today: 18.05.2024
замръзнала септична яма
admin Posted on 15:39

SOS – замръзнала септична яма

Замръзнала септична яма? – Какви решения има?

SEO септичната система замръзна! Какво да направим?

Септичните помпи могат да преминат през замразена система

Понякога през зимата тежките условия могат да доведат до замръзване на септична система. Това обикновено се случва, когато системата не се използва продължително време и ниските  температури водят до  замръзването.

Проверката на вашата септична система преди зимното време е важна. Пълният резервоар, който замръзва, може да доведе до резервни отпадъци във вашите тръби и да избухне силно и никой не иска това да се случи. Винаги можете да ни попитате вашият експерт относно задържането на резервоари, оборудвани с аларми, които ще ви предупреждават, когато резервоарът е близо до точката му за зареждане. Винаги да стоите на крачка пред вашата система е чудесен начин да предотвратите замръзване на септична яма по време на студена зима.

Замръзнала септична яма

За щастие, ако вашата септична система замръзне вече има експертни септични почистващи препарати, които могат  да пробият леда и да свършат работата си.

Изолацията може да сведе до минимум риска от замръзване на вашия септичен резервоар

Изолирането на резервоара Ви преди пристигането на по-студеното време е чудесен начин да намалите вероятността от проблеми със септичната яма в бъдеще. Септичните специалисти могат да ви помогнат да вземете решение за правилните методи за изолация, които можете да използвате за вашия конкретен септичен резервоар.

Ако всичко друго се провали и вашият резервоар в крайна сметка замръзне, изпълнете следните стъпки, преди да се обърнете за помощ към вашия септик.

Не добавяйте антифриз или добавка към вашата система

Не се опитвайте да размразите системата си с открит пламък

Не пропускайте вода по системата, за да се опитате да разтопите проблема

Коригирането на този проблем възможно най-скоро е важно. Защото ако не се погрижите за него, това почти гарантира повторно замръзване през следващия зимен сезон. Силно препоръчваме да не се опитвате да установите откъде произтича проблемът. Тъй като вашата септична система е пълна с отпадъци, които са опасни за вашето здраве. Експертен екип за септично почистване и изпомпване ще може да определи корена на проблема ви. И безопасно да се справи с проблема ви със зимната септична система.

Вашата септична система е нещо, на което вие и вашето семейство разчитате. За да поддържате дома си чист и без отпадъци. Дори през зимните сезони трябва да се поддържат септични ями. Решения за замръзнала септична яма.